Eductus

Eductus
Box 2546
403 17 Göteborg
Telefon: 0771-10 49 00
BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!

Sedan starten 1991 har vi utvecklats till ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi erbjuder målinriktade utbildningar som leder till jobb. Det är så vi bidrar till ett bättre Sverige. Hos oss kan du läsa in gymnasiebetyg som saknas, få en handledare som stöttar i jobbsökandet, lära dig ett yrke – till exempel undersköterska eller läsa sfi.
Vår vision är enkel: 100% i jobb. Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Vägen dit kan se olika ut. Våra utbildningar är en byggsten vars yttersta syfte är att leda till jobb. Jobbet är alltid målet.

Vård- och omsorgsutbildning på Eductus

Vill du vårda och ta hand om människor? Om du är intresserad av att läsa en vuxenutbildning inom vård har du mycket att välja mellan. Vården är en varierande och bred bransch där det under många år framöver kommer att finnas goda möjligheter till jobb inom en rad olika yrken. Här nedan hittar du komvuxutbildningar inom vård.

En gymnasial yrkesutbildning inom vård och omsorg är en snabb väg till jobb. Vi erbjuder vårdutbildning till undersköterska eller vårdbiträde. Vi finns på flera orter. Du ansöker på den ort där du är skriven. Klicka på orten för mer information.

Utbildning till Undersköterska
Undersköterska är ett bristyrke och en vård och omsorgsutbildning är en säker väg till jobb. Du får den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg. Utbildningen är indelad i grundläggande kurser samt fördjupningar, till exempel funktionshinder, hälso- och sjukvård, psykiatri och äldreomsorg. Utbudet av fördjupningar kan variera på respektive ort. Klicka på din ort och se vilka fördjupningar som erbjuds.

UTBILDNINGAR

Undersköterska
1500 p | Vård och omsorg i Nacka
Undersköterska
1500 p | Vård och omsorg i Stockholm
Undersköterska
1350 p | Vård och omsorg i Täby
Undersköterska
1350 p | Vård och omsorg i Sollentuna

 

Kommentera gärna eller lämna ett tips på någon som jag borde uppmärksamma!

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här