NTI-skolan

NTI-skolan
Magnus Ladulåsgatan 28,
118 66 Stockholm
Tel: 08-506 375 00

BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!

Vår långa erfarenhet och kunniga lärare ger dig de allra bästa förutsättningarna att nå målet med dina studier, på det sätt som passar dig bäst. Lärarledd vuxenutbildning på distans gör att du kan plugga var, när och hur du vill med personlig lärarkontakt. Här har du som behöver läsa upp betyg all möjlighet att göra det på det sätt som passar dig bäst. Du kan välja mellan 100%, 50% och 25% studietakt för att passa in studierna i just ditt liv.

Individens valfrihet och möjligheter är grunden i vårt erbjudande och vi skapar förutsättningar för utveckling och en ny karriär genom utbildning. Vi är ett kreativt och gediget utbildningsföretag som genom vuxenutbildning utvecklar människor efter deras individuella förmåga.

Vi vill ge så många som möjligt chansen att komma vidare på det sätt som passar dem bäst.

Lärarledda distansutbildningar för privatpersoner och företag
Vi inriktar oss på lärarledd vuxenutbildning på distans, både för privatpersoner och företag och organisationer. Hittills har mer än 180 000 vuxenstuderande utbildats på NTI-skolan och vi har idag cirka 75 000 kursdeltagare årligen.

Vi har lång erfarenhet av att kompetensutveckla människor med ambitioner. Faktum är att vi har jobbat med distansutbildning sedan 1968. Idag använder vi modern webbteknik för att våra elever ska kunna genomföra sin vuxenutbildning, men vikten av riktig personlig lärarkontakt har alltid varit en hörnsten i vår verksamhet.

Vår expertis och förmåga att frigöra potentialen hos vuxna individer gör oss till det bästa valet för motiverade deltagare och studerande som söker en seriös, smidig och målinriktad vuxenutbildning som ger resultat. Vi har fler än 250 olika distanskurser i vårt utbud.

UTBILDNING

Undersköterska
1100p, Heltid distans
Kontinuerliga starter över året.

 

 

 

Kommentera gärna eller lämna ett tips på någon som jag borde uppmärksamma!

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här