Integritetspolicy

Integritetspolicy Hej Undersköterska

På denna sida hittar du information om hur vi hanterar och behandlar personuppgifter enligt GDPR som gäller från 25/5 2018. Syftet är att du skall känna dig trygg i att vi respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Informationen här skall vara lättförståeligt och tydligt om vilken data vi samlar in och varför och vilka rättigheter du som registrerad har.

Hej Undersköterska är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Personuppgifter som behandlas
Namn och epostadress som du lämnar till oss när du registrerar dig för prenumeration av vårt nyhetsbrev. (oftast endast epostadress)

Ändamål
Ändamålet med behandlingen av personuppgifterna är att vi ska kunna administrera och skicka det nyhetsbrev du vill prenumerera på. Hej Undersköterska kan komma att använda dina personuppgifter för att marknadsföra andra evenemang och tjänster.

Vilka vi kan dela dina uppgifter med
Dina personuppgifter kan komma att delas med andra företag som utför tjänster på uppdrag av oss, exempelvis analys, distribution eller andra tjänster för att uppfylla det avtal där du ingår som part. All utlämning kommer att ske enligt lag och dina personuppgifter kommer inte att användas för andra ändamål än det vi redan informerat dig om.

Hur länge vi lagrar dina uppgifter
Dina personuppgifter sparas bara så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev. När du avregistrerar dig tar vi bort dina personuppgifter. Du avregistrerar dig genom att använda länken i slutet av nyhetsbrevet.

Cookies
För att ge dig som besökare en så bra upplevelse på våra webbplatser som möjligt använder vi cookies. De innehåller information för att vårt system ska känna igen din dator, så att du t.ex. ska kunna ha kvar inställningar som du gjort på vår sajt.
En cookie kan spara information om operativsystem, ip-nummer, vilken webbläsare du använder och från vilken webbadress du kom till vår sajt.

Hej Undersköterska har implementerat Facebooks pixel på hemsidan. Det gör det möjligt för oss att rikta Facebook-annonser mot Facebooks användare, baserat på hur de har surfat på vår sajt. Rent konkret handlar det till exempel om att vi kan rikta en annons eller inlägg mot en grupp Facebook-användare som har läst om den aktuella artikeln/annonsen på vår sajt. Det sker dock anonymiserat, och vi på Hej Undersköterska hanterar ingen information om vad personer gör på Facebook.

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att

• begära utdrag ur våra uppgifter om dig
• få en uppgift om dig rättad
• sluta bli kontaktad om våra tjänster
• bli raderad ur våra system – under vissa förutsättningar
• begära att vi tillfälligt inte använder de uppgifter vi har om dig

Kontakta oss
Om du har frågor eller vill kräva något av ovanstående, är du välkommen att kontakta oss via e-mail på: hej@hejunderskoterska.se

Hej Undersköterska (hejunderskoterska.se) ägs av Merbild Småland, Tomas Magnusson.

Om dina personuppgifter inte behandlas i enlighet med denna policy eller relevanta dataskyddslagar har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Denna integritetspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Policyn är senast uppdaterad 2018-11-08.

ÄR DU UNDERSKÖTERSKA ELLER VÅRDBITRÄDE?Missa inte vårt NYHETSBREV - GRATIS!