Undersköterska

Eductus
Mejerivägen 9
117 43 Stockholm
Eva Bruhn
eva.bruhn@eductus.se
0725-16 64 64
BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!

Undersköterska – en säker väg till jobb!

Undersköterska är ett bristyrke och en vård och omsorgsutbildning är en säker väg till jobb. Detta är en yrkesutbildning inom kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. Du får den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg.

Om utbildningen
Utbildningen är indelad i A-nivå, B-nivå och C-nivå.
Du behöver betyg från följande kurser om 1500 p för att ha formell behörighet att arbeta som undersköterska:

  • A och B-nivåerna innehåller grundläggande kurser som är gemensamma för alla studerande.
  • C-nivån innehåller val av inriktning.
  • Obligatoriska kurser som ska ingå i utbildningen är gymnasiearbete (100 p), svenska 1/ svenska som andraspråk 1 (100 p), samhällskunskap 1a1 (50 p).

Undersköterskeutbildningen består av lärarledda lektioner, handledning, lärarande via vår lärplattform, workshops, föreläsningar och praktik (APL). Vi samarbetar med representanter från arbetsmarknaden i våra yrkesutbildningar. Utbildningen anpassas utifrån arbetsmarknadens kompetensbehov.

För att göra undervisningen flexibel och individanpassad används vår lärplattform där kurserna finns upplagda. På lärplattformen finns studiematerial, instuderingsfrågor och övningsuppgifter.
Utbildningen är betygsgrundande på gymnasienivå.

APL (arbetsplatsförlagt lärande) ingår i utbildningen. Där får du möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Minst 15% av utbildningstiden genomförs som APL. Vi väljer noggrant ut och kvalitetssäkrar arbetsplatserna. En lämplig handledare utses på arbetsplatsen. Din lärare har kontinuerlig kontakt med dig och handledaren samt gör besök på arbetsplatsen för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av praktiken.

Undersköterska Nacka

Poäng: 1500
Utbildningsform: Komvux
Studieform: Klassrum
Studietid: Dagtid
Studietakt: Heltid

BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!

 

Kommentera gärna eller lämna ett tips på någon som jag borde uppmärksamma!

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här