KompetensUtvecklingsInstitutet

KompetensUtvecklingsInstitutet i Sverige AB
Tanneforsgatan 8
582 24 Linköping
010-434 07 00
info@kui.se
BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!

KompetensUtvecklingsInstitutet utbildar personer på olika nivåer inom vård, omsorg och förskola – alltid med målet att göra verklig skillnad för individ, grupp, organisation, verksamhet och samhälle. 

Sedan starten 1999 har vi fokuserat vår utveckling och kompetens inom några av samhällets viktigaste områden – vård, omsorg och förskola.

Vår långa erfarenhet har gjort att vi blivit specialister på utbildning inom dessa områden. Vi har utvecklat en expertis som gör oss till ett av landets ledande utbildningsföretag inom våra fokusområden. Vi har över 170 kommuner och företag som kunder i hela landet.

Arbeta med människor

  • KUI utbildar dig som vill få yrkeskompetens för att arbeta med människor inom Vård och omsorg eller Barn, fritid och hälsa.
  • KUI vidareutbildar dig som har yrkeskompetens inom vård, omsorg och förskola.

Kvalitet
Att leverera utbildning med hög kvalitet är både en självklarhet och en stolthet för oss. Vi är engagerade i kvalitets- och branschfrågor och verkar för att bidra till utbildningsbranschens utveckling.

Vi utbildar hela Sverige
Vi har över 170 kommuner och företag som kunder i hela landet. Årligen utbildar vi tusentals människor inom våra utbildningsområden.

UTBILDNINGAR

 

Kommentera gärna eller lämna ett tips på någon som jag borde uppmärksamma!

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här