SKY Stiftelsen Yrkeshögskolan Sverige

SKY Stiftelsen Yrkeshögskolan Sverige
Klostergatan 35
703 61 ÖREBRO
info@skys.se
BESÖK SKOLANS HEMSIDA HÄR!
Stiftelsen SKY är grundad och drivs av arbetslivet i Sverige. SKYS syfte är att tillse efterfrågan av kvalificerad arbetskraft för företag och organisationer. Alla SKYS utbildningar har planerats och formats utifrån behov och genomförs i nära samverkan med arbetslivet, såsom Volvo, ABB och Region Örebro Län.
UTBILDNINGAR


Specialistundersköterska – Demensvård 215 YH-poäng på halvfart
Antalet människor som drabbas av en demenssjukdom ökar för varje år. Det gör att behovet av vårdpersonal med specialistkompetens är stort och blir allt större. Den här utbildningen riktar sig till dig som vill vara med om att göra skillnad i den framtida demensvården. Du arbetar förmodligen redan idag inom vården och vill utveckla din kompetens. Som färdig specialistundersköterska har du dessutom stora möjligheter till utveckling och karriär. Utbildningen är 2-årig och på halvfart (50 %).
LÄS MER

Specialistundersköterska – Palliativ vård 210 YH-poäng på halvfart
Det krävs allt högre kompetens för att arbeta inom vård i livets slutskede, så kallad palliativ vård. Dessutom ökar personalbehovet i takt med att vi blir allt äldre. Idag söker vårdarbetsgivarna med ljus och lykta efter vårdpersonal med specialistkompetens. I den här utbildningen får du med dig specialiserade kunskaper som är särskilt inriktade på den palliativa vården. Du arbetar förmodligen redan inom vården, men vill utveckla din kunskap. Det finns även stora möjligheter till karriärsutveckling med utbildningen i ryggen. Utbildningen är 2-årig och på halvfart (50 %).
LÄS MER

Specialistundersköterska – Psykisk ohälsa 200 YH-poäng på halvfart
Den psykiska ohälsan ökar kraftigt i Sverige, inte minst bland unga och bland unga kvinnor. Det ställer högre krav på vården och framförallt behövs det fler specialiserade inom vården. Genom att utbilda dig till specialistundersköterska kan du bidra till en bättre omvårdnad för människor i utsatta tillstånd. Förmodligen arbetar du redan idag inom vården och vill utvecklas ytterligare. Den här utbildningen är 2-årig och på halvfart (50 %).
LÄS MER

Kommentera gärna eller lämna ett tips på någon som jag borde uppmärksamma!

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här